Ha nem tudsz róla is kötelező!

Az ember számára nem csak azért bonyolult feladat egy vállalkozás létrehozása, mert iszonyatosan sok időt és energiát igényel már csak az is, hogy megtervezze a folyamatokat, kialakítsa a rövid és hosszú távú terveket, meg tudja nyerni a szükséges munkavállalói állományt, hanem bizony azért is, mert iszonyatosan sok olyan feladat van már a tevékenység kezdetekor, ami jogszabályi előírás, ha az ember elmulasztja vagy épp nem kellőképp oldja meg, akkor bizony komoly büntetésekre számíthat. Éppen ezért én is azt a javaslatot kaptam, hogy már rögtön az elején, a kialakítást megelőzően keressek olyan külső szakértő csapatokat, akik tökéletes és megfelelő segítséget tudnak nyújtani abban, hogy minden a jogszabályi előírásoknak megfelelően történjen és semmi hiba se lépjen fel a vállalkozás megalapítása során.

Persze ez nem csak a könyvelő és az ügyvéd feladataira vonatkozik, hanem például a munkavédelem feladataira is, hiszen a kockázatértékelés minden induló vállalkozás számára kötelezően megoldandó feladat, ami persze később a munkavédelmi rendszer alapjait képezi majd. Hála a jó égnek én hallgattam a javaslatokra, és felkerestem már rögtön alapításkor az activesafety csapatát, akik tökéletes segítséget nyújtottak nekem mindenben, és nyújtanak még a mai napig is, és bár kaptam már azóta munkavédelmi ellenőrzést is, de semmilyen hiányosságot vagy problémát nem találtak, ami egy építőipari tevékenységet végző vállalat esetében azt gondolom szép teljesítmény.

Én azt gondolom, hogy aki őket választja biztos lehet benne, hogy csak profi szolgáltatást, teljeskörű odafigyelést, lelkiismeretes munkát és valódi védelmet nyújtó munkavédelmi rendszert fog kapni az együttműködés során. Semmilyen felesleges feladatot vagy adatszolgáltatási igényt, semmilyen problémát vagy nehéz együttműködést, amit sajnos egyre többet hallok a partnereimtől. Én maximálisan meg vagyok ezzel a profi csapattal elégedve és éppen ezért csak ajánlani tudom őket bárki számára.