Csomagrendelés

Nő révén imádok vásárolni. Leginkább talán a vásárlás megelőző bolyongást, a megvásárolni kívánt termék vadászatát kedvelem. Ebből következik, hogy nem igen szoktam elhamarkodni a vásárlást. Szeretek előtte néhány üzletet felkeresni, összehasonlítani a termékek árait, minőségét, és ezek után dönteni.

Erre nagyon jó lehetőség adódik a bevásárló központokban, ahol több emeleten keresztül sok-sok üzlet található, így remek alkalmak adódnak a válogatásra. Ráadásul a nagy üzletközpontokban, ha a termékek válogatása közben elfárad az ember, sok-sok lehetőség akad a pihenésre.

Ha baráti társasággal indulunk vásárolni, gyakran ülünk be egy-egy jó kévét vagy süteményt elfogyasztani. Mód van esetleg egy jó film megtekintésére is.

Ha családdal indulunk vásárolni, általában egész naposra tervezzük a vásárlást. Mindig több terméket tervezünk ilyenkor megvenni, közben pedig ebédelni is van alkalom az áruházak területén.

Napjainkban azonban, mióta lehetőség van az interneten történő vásárlásra, sokszor választom a vásárlásnak ezt a formáját. Ez azért van, mert ebben az esetben időt és utazási költségeket spórolunk meg. Igaz, a kiválasztott árut nem áll módunkban felpróbálni, de van lehetőség arra, hogy ha nem jó a méret vagy a minőség, vissza lehet küldeni cserére. Ma már jobban szeretem a vásárlásnak ezt a formáját, mert szinte házhoz jön az áruház.

Utolsó internetes vásárlásom alkalmával már megtörtént a visszajelzés, vártam a csomagküldő jelentkezését, de csak nem jelzett az iphone készülékem. Már türelmetlen voltam, és rápillantva a készülőkre jöttem rá, hogy az le van merülve, nem is jöhet üzenet. Kiderült, hogy elromlott a telefon töltőjének csatlakozója.

Az iszerelés budapest munkatársai segítettek a telefon javításában. Köszönet a gyors és szakszerű munkáért.